Ajattelin ensimmäiseksi kertovani kuka olen, mistä tulen, mitä teen ja mitä jätän tekemättä. Todettuani että pidän monista asioista, kokeilen helposti uutta ja unohdan vanhan taas löytääkseni sen uudelleen. Päätin olla kertomatta sen enempää, tuossahan se matkalla selviää.

Kirjoitan blökiäni omaksi huvikseni, en siksi että saisin paljon seuraajia. Tämä on ennemminkin sähköinen päiväkirjani, jonne tulen purkamaan tuntojani, sillon kun siltä tuntuu, aiheesta kun aiheesta.

Jaarittelut sikseen ja asiaan. Tai asian viereen.. Kevät tekee vakaasti tuloaan, on kuuleman mukaan ostajan markkinat, kevät ja ne jotka haaveilevat, haaveilevat juuri nyt omasta talosta, pihasta ja makoilusta nurmikolla. Niin minäkin, tai lähinnä siis makoilusta nurmikolla, ja ajatuksena se että joku haaveilee juuri minun talostani, ja juuri minun pihastani. Tarkemmin sanottuna talo pihoineen on tulossa myyntiin, ja toivon että uudet asukkaat pääsevät mahdollisimman pian nauttimaan omasta arjestaan juuri täälä. Meidän perhe on asuttanut taloa kymmenisen vuotta, on jonkun muun vuoro astua remmiin. Mutta nyt auringon paistaessa, siirryn ulkotiloihin, viritän grillin kevään neljänsiin grillauksiin. Niin, ja tervetuloa.