Vilahti vauhdilla! Lauantaina ilma suosi ulkoilijoita mahtavasti. Käytiin mm. geokätköilemässä, bongattiin harvinaisen vanha, vuonna 2003 tehty liikkuva mysteeri nimeltä Hirvikärpänen. Lisäksi haettiin pari kätköä joissa oli nähty vaivaa enemmän kun keskiverto kätköntekijä yleensä, niihin törmää harmittavan harvoin, kokemuksen puutteesta se ei ainakaan johdu, meillä on reilu 1600 kätköä löydettynä. Tuli sitä nähtyä 21 joutsentakin oman kätkön huoltokäynnillä, niin kovan metelin saivat aikaan, ettei niitä voinut olla huomaamatta.

kuva%20%2810%29-normal.jpg

Tossutkin sain valmiiksi, rumathan ne on ja epäilen että ne on liian isot! Sinällään ei harmita, koska voin antaa nuo tossut pikkutytön isoveljelle, jos kehtaan... Mutta onhan hankalaa arvioida kokoa, kun en suuremmin ole kutonut. Taidan pysytellä puuhommissa.. Tosin toinen turistineuloja innostui Neulojan suuren silmukka -kirjan myötä kokeilemaan vaativampiakin kudontatöitä. Nähtäväksi jää kuinka minun käy, aion kyllä katsastaa kyseisen kirjan. Jos jollakulla on siitä kokemusta, kertokaa toki. Vinkit muistakin kirjoista otetaan vastaan mieluusti.

Suuresti varjelemani amaryllikseni erehtyi joulun ajan kohdasta, ja avasi kukkansa perjantaina. Suorastaan rakastan tuota väriä! Lajikkeen nimeähän en tietenkään enään muista.. Viimeinen kuva on paheeni, juon espressoa luvattoman paljon, yhden kupillisen vaan, mutta kuppiin kun mahtuu noin 3 desilitraa, ja juon vähintään sen 2,5dl. Mutta vain kerran päivässä, muutoin juon teetä.

Sateinen sunnuntai on sujunut hitaasti, en ole varsinaisesti saanut aikaan mitään. Huomenna taas uusilla virroilla.