Testasin sunnuntaina puhdistavaa ja uudistavaa kasvonaamiota, josta sain vinkin ystävältäni. Naamio koostuu tulehduksia hoitavasta suolasta, puhdistavasta ruokasoodasta sekä kirkastavasta sitruunanmehusta. Naamio hoidon voi tehdä kerran viikossa rasittamatta ihoa liikaa. Eiliselle se tuntui soveltuvan hyvin, laitoimme molemmat miehen kanssa naamiot n.10 min. ennen saunaa. Naamio joka riittää kahdelle; 1 rkl hienoa suolaa, 1 rkl ruokasoodaa ja noin 1 tl sitruunamehua. Sekotin suolan ja soodan ja lisäsin sen jälkeen arviolta tl sitruunamehua, joka saa seoksen kuohumaan jonkun verran. Naamio tuntui mukavan viileältä kasvoilla, samalla kun laitoin naamion, hieron pyörivin liikkein ihoa. Ohjeen mukaan kannattaa hieroa maltillisesti, sen aikaa kun hyvältä tuntuu. Noin 5 min. kuluttua kasvoilla alkaa tuntua kipristelyä, annan naamion vaikuttaa kutakuinkin 10 min. ja pesen sen suihkussa pois. Kasvot tuntuu puhtaalta ja iho näyttää kirkkaalta, jopa saunan jälkeen ja seuraavana päivänä. Suosittelen kokeilemaan!

En tiedä minkä verran virpojia on ollut eilen liikkeellä, mutta jostain syystä meillä päin ei näkynyt taaskaan ainokaistakaan. Meillä ei ole koko tämän 9 vuoden aikana ei ole käynyt koskaan virpojia, mistä sitten johtuukaan, ei sen puoleen, ei meillä olisi ollut kurkkupastilleja kummosempia herkkujakaan. Ensimmäisenä asuin vuonna tein kymmenisen herkkupussukkaa, joiden saajat olisi varmasti olleet ilosia, vaan eipä tullut ketään, syötiin itse!

IStuttamani ohra on kasvanut hienosti, pituuskasvu on tällä hetkellä lähes 20cm! Aikamoinen viidakko pienille tipuille.. 

 

kuva%20%2811%29-normal.jpg

Iltapäivän olen haravoinut pihan viimesiä nurkkia, niitä jotka on ollut jäässä aiemmilla kerroilla. Säästin vieläkin vähän ehkä huomiselle, tulee ulkoiltua enemmän. Muka. Kukkapenkeistäkin nousee jotain miellyttävää, krokuksia ja pieniä liljoja, tulppaanitkin on kasvanut jo reilun 10cm. Krokukset näyttää kasvutahtonsa, vaikka ne ei olisi edes mullan alla, nyt on. 

Lienee päiväkahvin aika, kun ei meinaa perä nousta sohvasta millään. Mukavaa viikon jatkoa!