Olen kohta viikon ollut kipeenä, siksi radio hiljaisuus.. Ohessa jotain vanhempia puuhia, ajalta ennen kun tulin käperryin sohvannurkkaan.

Aamu alkoi A:lla, kirjaimellisesti. Irrottelin vanhasta arkusta metalliosat maalinpoistoon, lukkoa lukuunottamatta. Ensimmäinen kerros on poistunut, mutta kovasti jäi vielä poistettavaa. Into vaan loppui kesken. Takaseinästä sain poistettua maalia melko hyvin, kuumailmapuhaltimella ja lastalla skaavaamalla. Projekti jatkuu taas kun mielenkiintoa ja aikaa löytyy sopivassa suhteessa, ensi viikolla varmaankin. Ohessa pari valtavaa kuvaa. Kuinkahan nuo sais pienemmiksi.. 

kuva%201%20%288%29-normal.jpg

Päädystä poistettu toisen päädyn kulmaraudat, nostokahvat vielä irrottamatta. Vain yksi kulmarauta on kokenut kovia, senkin ennen kun anopin äiti on sen maalannut, eli lienee hyvissä ajoin ennen 50-lukua.

kuva%202%20%288%29-normal.jpg

Vanhat naulat oli suhteellisen helposti irrotettavissa, tuskaa tuotti lähinnä anopin äidin vasaroimat naulat, jotka oli kestäneet liiankin hyvin. Pari jouduin sahaamaan katki, koska pihdit ei olisi mahtunut väliin ilman että arkku olisi kärsinyt. Mutta hätä keksii keinot, ja arkussa on vähemmän nauloja kun ennen operaatiota. Puuhat tämän kanssa jatkuu taas kun on sellanen olo, siihen saakka jotain muuta.