Mietin eilen, kun aloin niitä vauvan tossuja kutomaan, että mistähän se johtuu että koskaan ei ole sitä oikean väristä lankaa? Tai ainakaan paksuus ei täsmää siihen mitä haluaisi.. Kieltämättä kuitenkin lankaa löytyy, melkein kuutiollinen. Sinällään pelottavaa, että kaikki langat ei edes ole tuossa korissa! Ympäämpäs samaan ne muna-asukitkin. Rucolat voi hyvin, itämis% on ainakin ollut hyvä ja siemeniäkin on ollut näemmä ihan riittämiin.. Vihanneskranssi ei ole heräilly vielä, mutta vastahan keskiviikon paikkeilla pitäis jotain noustakin, hyvin ehtii vielä. Myös rairuohot on heräilemään päin, mutta ohrat on jo tehnyt jonkinmoista kasvua enemmän kun rairuohot. Lopuista laittelen kuvaa kun jotain oikeasti kasvaa, ei kovin mielenkiintoista katseltavaa, pelkät märät siemenet.

kuva%20%288%29-normal.jpg

Ohessa mun 1.0 versioni vauvan tossuista, helppo ohje ja suht nopeat tehdä, tykkäsin! Linkki tossuohjeeseen edellisessä postauksessa. Tein tossuihin ensin tupsut jotka oli mun silmin aivan liian isot, halk.5cm joten väkersin pienemmät, kuvan pampulat on halk.3cm. Olisin saanut molemmat valmiiksi päivässä kevyesti, mutta tuntui olevan niin paljon kaikkia velvollisuuksia, pyykinpesua ja mattojen ulkoilutusta. Ne muuten ulkoilee vieläkin, matot siis..

kuva%20%286%29-normal.jpg

Jostain syystä kodin wifi ei täysillä tolpillakaan antanut tänään lisäillä kuvia, mutta kun jaoin luurin netin, ei ollut mitään ongelmaa. Tekniikka, grrr.. Seuraavaksi pyykit koneesta ja ruoan laittoon!