Aloitin tämän kirjottamisen ennen, kun satoi lunta osaan suomesta, meillä ei satanut, ainakaan vielä, mutta vilakka on! Kiersin pihaa katsastamassa miten mikäkin kasvi heräilee kevääseen. Yllätyin monesta asiasta! Kuten ruohosipulin useista nupuista, vihertänythän se on jo lähes siitä kun lumet lähti.. Karviaisen ja viinimarjojen suurista lehdistä, monista jo kukkivista kukista, joita kaikkia en huomannut edes kuvata.. Kriikunaankin on jo tullut alkuja, hitaasti kun herää yleensäkin kevääseen.

kuva%201%20%2810%29-normal.jpg

Kaikkien kukkien nimiäkään kun en edes muista, esimerkiksi nuo keltasella nupulla olevat.. 

kuva%202%20%287%29-normal.jpg

Ja raparperi, joka on myös ollut hereillä jo lumista lähtien, kasvaa kasvamistaan joka päivä! Ensimmäisestä raparperin sadosta teemme likööriä, todella maukasta ja helppoa! Laitan ohjeen kun tulee sen aika. Alkusilmäyksellä Iiriksistä vain osa nousee, melkosen pehkon ne kuitenkin saa aikaseksi. Jos tässä vielä siihen aikaan asutaan, laitan uutta kuva tulemaan.

kuva%203%20%2811%29-normal.jpg

Kännykän kamera ei jostain syystä suostu tarkentamaan hyvin esim. kriikunan, ruusujen ja puihen pieniin silmuihin. Harmillista, koska juuri ne oli kovin kuvauksellisia. 

Seuraavana vuorossa ulkoilua koiruuden kanssa, lämmin takki ja kaulaliina hanskoineen tulee tarpeeseen..