Eli sää on pysynyt vilakkana, mutta aurinkoisena! Vaikkakin tälle päivälle luvattiin sadetta, ja huomiselle, sekä ylihuomiselle ja sitä seuraavalle päivälle.. Noh, anyway, ilta auringossa näin kujan puolen ikkunat aivan uudessa valossa, oh my... Eli pesun aika, joskos näkisi vihreyden, eikä harmautta. Tänään on ollut tehokas ikkunoiden ja lakanoiden pesupäivä. Mahtavaa nähdä ulos, oikein väreissä! Juuri nyt, kun tätä kirjotan, alkaa olohuoneen ikkunaan tulla ensimmäisiä vesipisaroita. Hetki sitten tuli pienen aikaa lumihiutaleita, luonto mahtaa olla kummissaan, kun säät vaihtelee laidasta laitaan. 

Jotenkin syksyinen fiilis, ulkona ei tarkene ilman takkia, ja kun kevyessä hupparissa käytiin koiruuden kanssa ulkona, haettiin postit, tuntui että on luita myöden aivan jäässä. Siihen auttaa tee ja takka, eli tulet pesässä ja sohvan nurkkaan teemukin kanssa taivastelemaan sukan kantapään kääntöä. Minimaalinen hermojen menetys ja kone esiin. Koskahan julkastaan kirja sukan kantapää for dummies. Hetkeen kun ei moista ole tehnyt ei siitä muista hevon.. Varsinkin kun työnalla on 2 sukkaa kerralla. Välissä tekis mieli alkaa tekemään jotain muuta, ihan oikeastaan mitä vaan, mutta se on vaan ongelmatilanteen välttelyä. Tuijottelen hetken taas jotan muuta ja jatkan sukkataistoa. 

Toinen asia mikä ärsyttää, etten saa minkäänlaista kommenttia kävijöiltä, niitä näyttää kyllä olevan, ainokaistakaan nollapäivää ei ole, mutta ilmeisesti mitään kommentoitavaa ei ole. Turhauttavan ärsyttävää. Muutenkin kaikki ärsyttää tänään, parempi siis laittaa läppärin kansi kiinni, ryystää tee ja tuijottaa seinää.