Nyt on suolareunus noussut sellaselle korkeudelle mikä minusta tuntuu riittävältä. Matalimmillaan reuna on 7 cm kohdalla ja korkeimmillaan vähän yli 11 cm, aikalailla lasimaljan puolessa välissä. Kasvatus kesti 3-4 päivää, pari viimestä päivää lähinnä kuivattelin vettä maljan pohjalta. Samalla suola kasvoi sitten alaspäin, veden haituessa. Ehdottomasti suosittelen polttamaan kynttilää kasvatuksen aikana, tai pitämään astiaa lämpimässä paikassa. Meillähän se oli takan päällä jota lämmitetään päivittäin. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kasvatus kokemus, aion ottaa traditioksi näin joulunalla. Melko varmasti samaan maljaankin vielä!

MyCollage_2.jpg

Huomenna on vuorossa gluteenittomien torttujen ja pipareiden taikinan teko ja mahdollisesti kuivakakku testi. Jos vaan virtaa riittää..