Tänään lounas testissä pakastetut Moilas Flatbreat Cheese lättyset, joissa pakkauksen vinkkinä kehotus käyttää tortillana. Itse en käyttäisi varsinaisesti tortillana, koska lätyskä ei tunnu kestävän yhtään taittamista. Ehkä rullaamalla täytteet sisään se kestäisi, mutta en usko että pysyy itsestään kiinni. Testasin ensimmäisen ns.klassisesti (pitkin lautasta ja syliä) ja toisen söin tylsästi täytteet päällä. Täytteeksi laitoin jääsalaattia, maustettuja fetakuutioita, (muistaakseni herbs and spices) tomaattikuutioita ja kermaviilikastiketta jonka maustoin itse. (loraus limenmehua, sokeria, suolaa ja chilimaustetta (Santa marian orginal chili powder, joka kuluu meidän keittiössä vakiokalustoon)) Lätyskä itsessään oli ihan maukas ja hyväntuoksuinen, ja voin hyvin suositella sitä. Ensi kerralla aion kokeilla näitä quesadilloina, toimivat varmasti! Tämän tuotteen sekä hyvä & huono puoli on sen paksuus, joka jonkun verran ainakin tulee ilmi keskimmäisestä kuvasta, se saattanee vaikuttaa taittamisen kestämättömyyteen.

mosaic9f27d37f9ff2c068dd6e21b44bd4845386

Jälkkäriksi kahvin kanssa testasin Vuohelan Herkun Runebergin torttua, muuten ihan maukas ja Runebegimäinen, mutta kardemumma! Minun makupaletissani kardemumma ei kuulu Runebergin torttuun, iso miinus. Tästä suivaantuneena päätin tehdä itse seuraavat torttuni. Ja laittaa palautetta valmistajalle. Tällä kertaa tortun himo oli niin valtaisa, että unohdin kuvata tortut! Mutta hyviltä ja ihan perinteisiltä ne näytti, ennen kardemumma katastrofia. ;)