Jo parin viikon ajan olen nähnyt puoliunia tulevista taimista. Mielessä pyörii mitä kaikkea sitä nyt keväällä istuttaa. Mitähän sitä tänä keväänä laittaisi multiin? Ainakin tomaatteja ja chilejä, mutta mitä muuta.. Sitähän ei tiedä kauanko tässä vielä asutaan, kun halukas ostaja ilmaantuu.. Mutta onhan sitten molemmille kesäksi iloa, ja kasvihuoneen täytettä. Kun saan tämän kirjotettua hyökkään siemenlaatikkoni kimppuun, katotaan mitä kaikkea multiin päätyy..

Kevään vihreästä kun olen hehkutellut, tuli mieleen toinen vihreä ihanuus.. Jota etsin suorastaan kissojen ja koirien kanssa, todella pitkän aikaa! Kertaalleen oltiin jo lähdösä ajamaan Turkua kohti hakemaan reilulla euromäärällä täysin vastaavaa yksilöä. Mutta jostain syystä reissu jäi tekemättä, onneksi. Koska syyskuussa 2013 minua odotti autotallissa ihana yllätys, Upo tyyppi 755! Miehen työkaverin äidiltä oli jäämässä yli hieno uusi valkoinen mankeli. Muistelisin että työkaveri oli tarjonnut sitä miehelle, joka kertoi meillä olevan etsinnässä tietynlainen yksilö, kaikki ei käyneet. Olivat sitten työporukalla asiaa pähkineet ja jotenkin kävi ilmi että miehen toisella työkaverilla oli joku vihreä UPO:n vanha kunnon mankeli. Miehet siinä velmuili keskenään, eikä mieskään asiasta maininnut, vaan järjesti mankelin meille autotalliin! Minut kutsuttiin tuona hienona syyskuun päivänä koulun jälkeen autotallin ovelle silmät suljettuina, jossa minua odotti näky tästä ihanuudesta! Mitään muuta ei tarvinnut tehdä kuin puhdistaa monen varasto vuoden jälkeen, sekä liinan vaihto. Liina oli kieltämättä hyvin käytetyn näkönen, puhdas mutta riekaleinen, varmasti alkuperäinen. Täydellisintä on, että mankeli on täydellinen, mukana jalkaosa sekä aluskori, mitä ei ole muissa myynnissä olleista ollut. Mankeli on käytössä viikoittain, kaikki lakanat, tyynynliinat ja keittiöpyyhkeet kulkee tämän ihanuuden kautta <3 

mosaic84c31269b04f7a30a709d260abbaaa6a43

Btw, se valkoinen uusi mankeli meni hyötykäyttöön miehen työkaverin kerrostalon pesuhuoneeseen, kaikki voitti tässä kaupassa, ja mikään ei maksanut mitään!