En ole mikään ompeluvirtuoosi, ja jos totta puhutaan, isäni tietää ompelukoneista enemmän kun minä.. Myttyyntyvän langankin sai kuntoon. Sain kyllä minäkin, WhatsAppin ja kaverin avulla :D Mutta, siitäkin huolimatta sinnikkäästi yritän, ja olisin yrittänyt nytkin, mutta en löytänyt inspiraatiohetkeen koneen poljin sähköjohtoa.. Joten ompelin käsin. Piirsin omin pikku kätösin nallen ja sen avulla piirsin kuvan kankaalle. Ompelin nallen tuplakankaalla, oikeatpuolet vastakkain ja leikkasin ylimääräsen kankaan pois, käänsin ja täytin nallen vanulla. Tadaa! Vasarahainalle on valmis. Itseasiassa, tein niitä kaksi! Kiinnitin niihin avainlenksun ja kärrypoletit,näin ei tarvitse miettiä onko niitä kolikoita että saa kärryn kauppaan. Ajatuksissa on tehdä viel pari vastaavanlaista, jotka on siinä kunnossa että ne voi luovuttaa talon ulkopuolelle asti :D

mosaicde3417d329a91a5fb7f6578a1a5650b3a7

Työnalla on eräs toinenkin pikkunyhräys, availen ideaa kun olen saanut puuhan sujumaan. Sen verran voin vinkata, että kun en osaa lukea noita virkkaus ja neulonta ohjeita, käytän pääasiassa Youtubea apuna. Ja koska pinna ei ole pitkä, tarvitsen aikaa viilentyä välillä.

Muistutuksena, että Dropsin lanka ale on vielä vajaan viikon voimassa! Harmittaa että itsellä kaikki ylimääränen mitä jää, menee matkabudjettiin. Koitan parhaillaan miettiä mitä Polariksesta keksisin, jos mutaman kerän kuitenkin tilaisi marinoitumaan.. Taidetaan kaverin kanssa jo kahdestaan pitää Liljan lankakauppaa pystyssä ;) Multa ei ole kun kai yksi alle 50 euron tilaus mennyt.. Mutta puolustuksena, käytän hyväkseni paljon tarjouksia, ja yritän miettiä kaikille langoille kohteen jo ennen kun tilaan. Yksi täsmäkohde on vielä kuvaamatta, mutta kun saan tarvittavat mitat saajalta saa sekin taas lisää vauhtia tekemiseen. Polaris on muuten aika samanlainen lanka kun se aiemmin tilaamani Eskimo, joka on aivan ihana lanka, tein siitä Novitan huovutettava lapanen ohjeella tumput, jotka on superlämpimät! Laitan oheen tuon vanhan kuvan, jonka olen ehkä jo aiemmin laittanutkin, mutta ah ne lapaset on ihanat!

mosaic7cf58d3eb29fc84500c78d48884eb65e3b