Oli pakko kokeilla vielä tänään karhukakun oikeanlaiset versiot, eli tiikerimuffinit.. Ainakin omasta mielestä onnistui ihan hyvin. Muffinssit joutuu kriitisen tuomariston käsiin huomenna, meillä ainakin meni hyvin alas, ei liian makeita. Kuvan alla resepti, joka on muuten täysin sama kun karhukakku, mutta en kipannut kaakaojauhetta koko kuivien aineiden joukkoon.. 

mosaic6e0adf419f9835e98e3ec3adeca5a341f3

Gluteeniton Tiikerimuffinit

150 g voita

2½ dl sokeria

4 kananmunaa

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

4 dl sunnuntain jauhoseosta

1 prk kermaviiliä

2 rkl kaakaojauhetta

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet (lukuunottamatta kaakaojauhetta) yhteen ja lisää muna-sokeri vaahtoon yhdessä sulatetun voin ja kermaviilin kanssa. Jaa taikina kahteen eri pakastepussiin ja sekoita toiseen puolikkaaseen kaakaojauhe. Levitä pellille tarvittava määrä muffinssi vuokia. Leikkaa pussien kulmiin aukot ja täytä vuokia pieni nokare kerrallaan vuoronperään vaalealla ja tummalla taikinalla, nostele värien välissä haarukalla taikinaa reunoille, että värit hieman sekottuu. Paista 200 asteessa n.20 min.

Kannattaa kokeilla erilaisilla vuoilla, itse tein aika kapeisiin ja korkeisiin vuokiin, jotka on valittu värin ja erikoisen muodon perusteella. Vain pari muffinsseista pysyi edes sinnepäin vuoan muodon mukaan.