Koska kaapista löytyi 2,5 rasiallista kitkerähköjä kirsikkatomaatteja, päätin että jotain niille on tehtävä. 

IMG_20160223_153712.jpg

Tästä se lähti. Halkasin 2,5 rasiallista luumukirsikkatomaatteja uunivuokaan, päälle oliiviöljyä, mustapippuria, sormisuolaa ja sokeria. Saksin joukkoon vielä sopivasti timjamia.

IMG_20160223_154038.jpg

Uuniin 225 asteeseen noin tunniksi, viimeseksi 10 min. nostin ritilää korkeammalle. Kun tomaatit oli sopivan mössöistä surautin sileähköksi soossiksi ja lisäsin vielä hieman valkopippuria. Nakkasin sekaan edellistpäivän uunissa kypsytetyt kanapalat ja suurinosa ruoasta oli tehty. Oheen vielä papuja ja salaattia, kaikki ei ehtinyt tuohon kuvaan mukaan. Ei ollut kitkeriä kirsikkatomaatteja enään!

IMG_20160223_173322.jpg