Olen päättänyt siirtyä smoothie aikaan, ensimmäisenä testinä välipala smoothie mihin nakkasin puolikkaan appelsiinin, pienen banaanin ehkä vajaan desin auringonkukansiemeniä (nam nam), turkkilaista jogurttia ja tavallista jogurttia. Tulihan maukasta! Tavallista jogurttia lorautin kyllä liikaa, annos oli valtava.. Tulipa kehno kuva..

IMG_20160222_132913.jpg

Koosta huolimatta lipitin sen reilun tunnin aikana. Ennen muinoin tykkäsin Pirkan AB-jogurtista, rukiinen pähkinä muistaakseen.. Mutta koska siinä on sitä ruista, en sitä voi enään syödä. Siitä pidin enemmänkin niiden sattumien vuoksi, sen pohjalta nakkasin desin niitä ak-siemeniä, ja tuntuma oli aika samanmoinen, tykkään! 

Ajatuksena kun olisi enemmänkin syödä noita, vähennän leivän määrää ja korvaan sen noilla erilaisilla smoothieilla. Hyviä vinkkejä otetaan ilomielin vastaan! 

Silti etsinnässä on edelleen se täydellinen vaaleahkon leivän gluteeniton resepti, sen olen päättänyt kehittää. Eli leipää en aio kokonaan jättää, en missään nimessä, vähennän vaan käyttöä. Enemmänkin korvaan laadulla määrän, kun on pennusta asti opetettu välipalaksi syömään leipää, meinaa olla hankalaa korvata se jollain muulla. Mutta kyllä vanha koira oppii uusia temppuja!