Vaikka välillä tuntuisikin ettei sitä hirveämmin tapahtu, niin uskokaa vaan täälä tehdään erinäisiä selvityksiä ja suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Huomiselle on tiedossa matka Joensuuhun ja paluu matkalla käymme tietenkin erittäinkin tutussa paikassa, mutta siitä tarkemmin myöhemmin. Toivottavasti tiedossa on aurinkoinen päivä, ei sillä että matkalta saadut kuvat on kivempia, vaan että yleisesti ottaen matka taittuu kivemmin auringon säestämänä. 

Komeasti on tänäänkin paistanut ihan koko päivän, koiruus on ottanut aurinkohoitoa sohvan selkänojalla ja lattialla vuoronperään. 

Pieniä alkuja on noissa jokunen aika sitten istutetuissa siemenissäkin, osin nämä yksilöt sai vetisen idätyslähdön, ne ovat vasta päässeet multiin. Nämä siemenet ovat jokunen vuosi sitten ostettu Eestiläisestä nettikaupasta, en enään muista niiden lajikkeita edes.. Tarkotus on antaa pääsiäisen ilostukseksi ystäville ja sukulaisille noissa munankuorissa, sopivat ajankohtaan hyvin ja kasteluastiakin on samassa. 

IMG_20160322_151220.jpg

Tänään on ollut orkideojen kylpypäivä, kylvetän ne aina kolmen viikon välein vartin mittaisissa kylvyissä. Tuon ohjeen sain kun ensimmäinen orkideamme meille muutti 2,5 vuotta sitten, ja varsin hyvin on pärjännyt. Tällä hetkellä tämä yksilö kasvattaa nuppujaan, ja näyttää voivan vallan hyvin. Meillä orkideat saa arvoisensa kylvyn, hyvin rakkaassa Arabian piippuleimaisessa fasaanissa. Vain siksi koska korkeus on täydellinen orkideojen ruukkuihin nähden.

IMG_20160322_151301.jpg

Pihasta alkaa pikku hiljaa lumet saada kyytiä, sirottelin jokunen päivä sitten tuhkaa pihan narsisseille että on sitten paremmat virrat nousta sieltä. Kyllä sielä jo näkyy pieniä nököjä, tulevat lämpimät tuo vähän lisää vauhtia nousuun. 

IMG_20160319_141338.jpg

Pienen pieni nyt ainakin 4 vuotias tammemme on saanut hieman talven vaurioita, siitä tulee tuuhea yksilö jos ei moisesta nakertamisesta vallan suutu.

IMG_20160319_141301.jpg