Kuten ehkä olet huomannut, olen löytänyt uuden kuvaeditorin, se on nimeltään Aviary jota käytän puhelimen appsilla. Alkuun päätin että käytän Aviaryn editorista Lumen kehystä vain ruoka kuvissa, mutta toisin kävi. Miellyin siihen niin, että nyt käytän sitä lähes aina kun kyseessä on yksittäinen kuva, eikä kollaasi. Aviaryllä ei valitettavasti pysty tekemään kollaaseja, paitsi kikkailemalla, enkä aina jaksa nähdä vaivaa joten tyydyn käyttämään erikseen Pixlr nimistä appsia. 

Tässä kikkailu kollaasi ed.mainittujen appsien yhteiskäytöstä, jokseenkin pitää nähdä vaivaa, mutta kylä se välillä kannattaa.

pixlr_20160311121859291.jpg

Kuvat kertoo päivän sekamelskasta, näitä puuhaan tässä kaikkia aikalailla yhtäaikaa.. Keitän riisipuuroa, lämmitän takkaa, mietin tulevia juttuja ja pähkäilen ruokaa tälle päivälle. En oikein mitään näitä kunnolla. Yksi puuha tuossa päätti että ei siitä ole seurustelemaan ja häipyi viltin alle nukkumaan. Kyllä noilla kahdella kikkailla voi, joskus ihan onnistuneeksi, mutta pitää vaan ajatella mitä tekee, eikä voi tehdä vasurilla ja ajatella jo seuraavaa projektia.. Kuten yleensä teen. Minkäs sille mahtaa kun ajoittain pää on niin täynnä ideoita että on pakko. Kaiken lisäksi toisella silmällä seuraan meillä täysin uuden oravan syömistä ruokinta boksissa, kannen avaus onnistui lopultakin!