Tänään on ollut hyvin vilkas päivä pihan syöpöillä, vihervarpusia, viherpeippoja, perinteisiä peippoja on ollut paljon pihan normikävijöiden joukossa. Pihalla vipelsi yhtä aikaa monta kolmikkoa, sepelkyyhkyjä, oravia ja mustarastaita. Suomen linnuissa joku mainitsi että nuorella uros mustarastaalla saattaa olla nokka ensimmäisen talven tumma, epäilen että pihapiirissä on koko talven seilannut pariskunta jälkeläisensä kanssa. Eilen näin ensimmäistä kertaa kun mustarastas uros söi omenapuussa talimakkaraa, eipä ole moista ennen tullut vastaan! Taisi maistua, koska syöpötteli sielä tänäänkin. 

Sinitiaisilla on reviiri ilmeisesti selvillä, koska kamikaze lentäjät ajoi muita uhkia takaa suorastaan uhkarohkeilla syöksyillä pitkin puiden oksistoa. 

Ollaan jo jonkun aikaa metsästetty miehelle alle 50 euron uutta mustaa kauluspaitaa, ilman nykymuodin kauluksia, ne on rumat.. Tänään laskeskeltiin että yli 10 liikettä piti käydä katsastamassa kun vihdoin löydettiin, joukossa suurin osa ihan vaateketjujen liikkeitä. Ruutua, raitaa ja kaikkea muuta tuntuu kyllä löytyvän, mutta perus musta, sukupuuttoon kuolemassa oleva lajike. Käsittämätöntä. Varsinkin kun niitä rumakauluksisiakin tuli vastaan vain pari.