Jo aiemmin hyväksi todettu Risentan siemen näkkäri innosti testaamaan tätä vastaavaa näkkärisekotusta missä on myös chian siemeniä. Sekotin pussin sisällön 4 dl keitettyä kuumaa vettä, sekä 3 rkl rypsiöljyä. Annoin seoksen jäähtyä ohjeen mukaisen 10 minuuttia, jonka jälkeen jaoin seoksen 2:lle pellille. Käytin samaa taktiikkaa kun aiempien näkkäreidenkin kanssa, eli painelin seoksen leivinpaperin avulla tasasen ohueksi kerrokseksi. Seos oli selkeästi vetisempää kun aiemmat näkkärit, uskon kosteuden kuitenkin haihtuvan uunin syövereissä. Toiselle näkkärille ripottelin päälle ihan perus herbs de provencea ja suolaa ja toiselle pelkkää suolaa. Ihan maukasta siitä tuli!

IMG_20160830_140337.jpgIMG_20160830_140411.jpg

Leikkasin levyn n.4x4cm paloihin ennen kun nostin uunin läpötilaa, näin ne napsaktavat juuri oikeasta kohdasta poikki. Unohdin vaan kuvata näkkärit valmiina.. Ups..