Rakas gluteeniton vuoka- / paahtoleipä Rustico on kohdannut voittajansa. Schär jyväisä Flerkorn juurileipä hirssillä ja kvinoalla. Sanoisin että pakkaus on toimivampi kuin Rusticon, koska leipä on suht tiiviisti muovialustassa jossa suojakaasu pitää pussin pulleana ja suojaa leipää lytistymiseltä. Rusticossa viipaleet oli kausittain 2-3 osassa kovankourausen (?) käsittelyn vuoksi. Plussaa myös se että leipä on tuoreen "kosteaa" kun pakkauksen avaa, leipää voi mainiosti syödä ilman paahtamistakin. Vaikkakin paahto tuo paremmin esiin tuoksun ja rapeus nyt.. U know! PAkkauksen takana on "kätevä" sulkemistarra, joka ei kehnon liimansa vuoksi pysy paria tuntia kauempaa (jos sitäkään) suljettuna. Tästä on tarjolla tummempikin versio, Vital, joka ei maun puolesta täysin vakuuttanut tätä raatia.. Leipä on myös täysin vehnätön ja laktoositon. Sisältää kylläkin soijalesettä, joka kaikille ei käy. Tältä testaajalta saa kyllä täyden kympin, eli suosittelen! Yhden huonon puolen löysin.. Siitä alempana.

IMG_20160923_131449.jpg

IMG_20160921_104828.jpg

Kuten ylemmästäkin kuvasta näkee, reunaviipaleet jää kahden viipaleen paksuisiksi, ja sama toistuu jokaisessa leivässä. Ei ehkä mikään suuri virhe, mutta ärsyttävä, muutoin niin täydellisessä leivässä. Kuvassa näkyy myös positiivisesti yllättänyt muovialusta.

IMG_20160921_104911.jpg

IMG_20160923_131127.jpg

Laitoin Schärille palautetta sulkutarrasta sekä reunaviipaleista, katsotaan saanko mitään vastausta.