Kesä tuntuu menneen yhdessä hujauksessa, päällimmäisenä ajatuksena on että mitähän sitä tuli tehtyä, ehdinkö tehdä mitään, käydä missään ja nauttia kesästä? Kyllä ehdin, paljon tuli tehtyä vaikka täälä en kaikesta kirjoitakaan. Vaatii aina oman aikansa ladata kuvat koneelle juuri sellaisina kun haluan, ja naputella ajatukset ylös. Aurinko paistoi tänään kesäisen lämpimästi. Kasvihuoneen seinustalla pavut kukkii hienosti, hedelmää ei tänä vuonna varmaan ehdi tulla, kun laitoin ne kasvamaan niin myöhään. Mutta voidaan kuitenkin ihastella kukkia, ja nekin on syötäviä, vink vink..

IMG_20160831_094612.jpg

Meillä syötiin yhtenä päivänä molempien suurta sesonki herkkua, härkäpapurisottoa! Tällä kertaa kun kaupasta kerran niitä löytyi! Tähän asti ollaan kasvatettu härkäpapua osittain sen takia kun kaupasta sitä ei ole saanut. Otimpa muutaman kuvankin, kaikesta muusta paitsi lopulisesta ruoasta! :D Eli joskus käy näinkin hassusti vaikka kuinka on ajattelevinaan kaikkea. Ja olisi edes ollut eka kerta, mutta ei, eikä edes pitkällä aikavälillä.. Sama on käynyt ainakin pari kertaa nopeiden ja herkullisten quesadillojen kanssa, ja tulee varmaan käymään seuraavienkin kanssa, nyt säästän alkuosioiden kuvat ja yritän muistaa kuvata lopputuloksetkin, ennen kun ne syödään.

Kasvihuoneen sisukset tuottaa satoa tasaseen tahtiin, punainen basilika on tyhjennetty sadosta jo useaan kertaan, ja taas se on mahdollista, hienosti kasvaa, vaikka kasvihuoneen lämpötila nousee ajoittain mielestäni liian kovaksi basilikalle.

IMG_20160831_094721.jpg

Sain villin idean miettiessäni käyttötarkotusta johtokelalle, joka lojui puutarhavajassamme aivan tyhjän panttina.. Idea hieman muuttui, mutta käyttötarkotus pysyi samana, se pääsi säänkestäväksi kulmatasoksi kasvihuoneeseen!

IMG_20160831_095207%20%E2%80%93%20Kopio.

IMG_20160831_095231.jpg

Meillä odotettiin elokuun alkua ihan erilailla kun koskaan aiemmin, syynkin paljastan, kun saan tekstin kirjotettua oman suodattimeni kautta sopivaan muotoon, ja lisäksi hyväksytän sen vielä miehellä ennen kuin julkaisen. Mutta hiljaa hyvä tulee ja muut kliseet. Hyvää kannattaa odottaa.