Eilen iski hurja pizzan himo jälleen, joten taikinaa tekemään! Kerrankin tuli otettua ennen ja jälkeen kuvat, eikä pelkkää puhdistettua lautasta.
Pizza taikina (pellillinen tai neljä pienempää)
2 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
Reilu 4 dl Sunnuntain gluteeniton jauhoseos tai Semper fin mix
½ dl oliiviöljyä
½ tl psylliumia
suolaa
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää jauhot, suola ja öljy. Levitä taikina tarvittaessa öljytyin käsin. Täytteet oman maun mukaan, tietty. Paista 225 asteessa noin 20 min. Alla meidän vakio pizzan täyte..
Margarita meidän tapaan
Asettele limittäin tomaatti ja mozzarella viipaleita, joka toinen tomaatti. joka toinen mozzarella.. Revi basilikan lehtiä päälle, (meillä niitä laitetaan aika paljon) lisää vielä mustapippuria ja suolaa hieman sekä oliiviöljyä. Paista 225 n.20 min.
Kommentit