Juuri ennen helteitä saapui tilattu sora- ja multakuorma.. Onneksi perjantaina illalla vielä pidimme sorasulkeiset, koska lauantaina keli oli niin kuuma, että pieni säätökin tuntui hurjalta. Oheisessa kuvassa tulevassa kitchen gardenissa on arviolta jo 16 kottikärryllistä soraa, ja vähintään toiset 16 meni vielä päälle. Kuvassa myös ennen urakkaa uudet polvisuojani, jotka oli todella suuri apu urakan aikana. Soraa oli todella työläs lapioida säkistä kottokärryihin, niin työläs että siirryin jossain vaiheessa sinkkisen kukkapurkin käyttöön.. Mutta nyt kun sora on levitelty kaikkiin tarpeellisiin paikkoihin, ja urakka on takana päin, kyllä se palkitsee, talon seinustat on siistimmät ja tuleva kitchen garden askeleen edennyt. Kuvista poiketen se on edennyt jo enemmänkin, mutta seuraavaksi saatte kuvia kun mullat on kasvualtaissa. 

kuva%201%20%2811%29-normal.jpg

Pihahommissa oli yksi apulainen liikaakin, onneksi koiruudellamme on näemmä sisäänrakennettu hälyytin, näin kun koira haisteli jotain  nurmikolla, ja lähti korvat takana kipittelemään muualle. Muutamaa minuuttia myöhemmin mies bongasi tuon kyyn nurmikon laidalla. Tuli tarkastettua, ettei meillä ole edes kyypakkausta lääkelaatikossa. Kaikille lukijoille tiedoksi, jos kyy puree koiraa, kissaa tai muita lemmikkejä, älkää missään nimessä antako vain ihmiselle tarkotetusta kyypakkauksesta mitään! Niistä on enemmänkin haittaa. Viette lemmikin suoraan päivystävälle elänlääkärille, heiltä löytyy oikea lääkitys ja ammattitaito.

kuva%202%20%289%29-normal.jpg

Olotila soraurakan jälkeen oli kuten oravalla, kaikkensa antaneena pelkkää lepoa, edes junasukkien teko ei maistunut. Sukka 2 on muuten se pitempi, meni vauhdilla ohi sukka 1:stä jo ennen soran saapumista. Kädet alkaa olla toipuneet urakasta, eli sukat edistyy taas. Tosin väliin tulee kaverille tehtävät pitkät polvimittaset junasukat, kunhan lanka läytää perille asti. Kai olette huomanneet Dropsin lankojen toukokuu alen? Paljon lankoja alennuksessa, meille niitä eksyy kaiken kaikkiaan 36 kerällistä.. Lisäksi tiedoksi että osoitteessa paapo.fi saa 25.5. asti Esteri ontelokudetta -25% verkkokaupassa koodilla helleraja. Mikäli seuraatte paapoputiikkia Instagramissa, tiedättekin jo tämän.