Ulkona on jälleen aivan mahtava sää! Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja linnut laulaa. Seurailin mstarastaiden puuhia jälleen ikkunalla, kävin nakkaamassa oravien pähkinöistä niille kourallisen ekstraherkuiksi, hyvin maistui! Itsellä vaan on vähän jaksamaton olotila, pääasiassa netissä surffaillessa mennyt tämä päivä,  ihan tiettyjen ajatusten perässä kylläkin, ei ihan päätöntä surffailua. Vaikkakin kyllä sitäkin. 

Takan lämmitin heti aamusta että sain koiruuden eväät sinne porisemaan. On varmaan naapurusto jälleen tytyväisenä kun kohta voin ottaa padasta kannen pois, lehmän mahaa ja broilerin sydämiä, tuo ensimmäinen haiskahtaa lievästi sanottuna pahalle. Piipusta kun se lehahtaa tuonne ulkoilijoiden joukkoon.. Mutta pääasia on että koiruus tykkää! Naudan mahan kyllä jätän pois kun kesämmäksi mennään, sillon kun ei viitsi takkaa lämmitellä, vaan ihan tuola uunissa paistan ja näinollen haistellaan sitä itse.

Mies toi perjantaina kotiutuessaan mukana tulppaaneja, nyt ne on hyvin kuvauksellisia <3

pixlr_20160404132210590.jpg

Päivän välipalana helppo mustikka kaurahiutale ja kauramaito mössö, surautin mustikat ja kaurahiutaleet suht hienoksi seokseksi, kippasin kulhoon ja päälle sopivasti kauramaitoa. Hyvää oli, ja kylmää! Terveellistäkin!

pixlr.jpg