Koska joulu on ollut ja mennyt, voi tehdä paljastuksia. Tänä jouluna päätin sukittaa siskot, näistä tosin oikeanpuoleiset on minulle, (mutta kuulunhan siskoihin ;) ) kaikki muut matkustaa eripuolille suomea siskojen jalkoihin. Värit on valittu saajan persoonan mukaan, kaikki langat ovat poikkeukselisesti Novitan valmiiksi raidoitettuja. Ensimmäinen vasemmalta on papukaija, toinen Nalle luontopolku, kolmas ja neljäs ovat 7 veljestä raita. Kaikki kerät ovat 150g, joten niistä olisi hyvin saanut pidemmätkin sukat, mutta nyt teki mieli tehdä helposti jalkaan sujautettavaa nilkkamallia.

Malli on nyt selkeästi päässä päällä, lieneekö niistä polvisukista jäänyt aivoihin kolisemaan.. Mielessä on toteuttaa itselle isompi työ, mutta jostain syystä se ei ole vielä päässyt ajatusta pidemmälle, toteutus on nyt vaan inspiraatiosta kiinni, langat kun varmasti on jo.. Siitä tulikin mielene se lankavarasto, käyn vähän väliä tonkimassa, mutta kuvaaminen on jäänyt! 

IMG_20161228_120610.jpg

Käytiin miehen kanssa päiväreissulla jonka aikana sopivasti ehtii aina kutoa sukan, nämä lilan harmaat on myös tulossa omaan jalkaan, koska värit nyt vaan sattui miellyttämään silmää. Malli on yllätys yllätys, sama kun sisko sukissa.

IMG_20161220_121053.jpg

Eipä ainakaan jalat palele lähiaikoina, edellyttäen että laittaa jalkaan saakka sukat. Vaikkakin itsellä on villikset jalassa aina kun olen kotona. Suurissa suunnitelmissa on kutasta, tai kuten mies asian ilmaisee, knitata itselle pipo, malli on hakusessa, mutta lankana haluan käyttää jotain ohutta merinovillaa. Kuten huomaatte, pitkällä ollaan ;)