Tuli mieleen listata tulevia juttuja tässä välipala/kaffetaukoa pidellessä, ihan vaan itselle muistiin, kun ne tuppaa häviämään savuna ilmaan ellei niitä laita heti ylös. Hyvinkin paljon kaikkea sekalaista kivaa tulee jahka joku ne toteuttaa tänne saakka. Jotain käsin väkerreltävää, remppajuttuja ja tietysti reseptejä, erityisesti mieleen on jäänyt viimesin kokeilu, jonka aion erimuodossa toteuttaa alkuperäsellä idealla vielä tällä viikolla, jos vaan ehdin. Ainakin idea on leikkisä, jos ei muuten onnistu. Ainahan voi toki ehdotella, paremmat mahdollisuudet nähdä toimiiko idea! Tässä naputellessakin jo muka-valmiiseen listaan (hah) on tullut jo 3 lisäystä.. 

Oheen kuva melko perusvälipalasta joka toimii aina! Kuten varmaan tiedätte, en kovin helpolla syö kaupan valmiita gluteenittomia leipiä, koska ne ei ole minua varten. Joukossa on suuri poikkeus! Schärillä on Vollkornbrot niminen herkku, jota en voi vastustaa. Se toimii ruisleivän korvikkeena, vaikkei maistukkaan miltään sinne päin.. Lähempänä ehkä Real leipää. Parasta tuo leipä on paahdettuna, annan viipaleiden aina jäähtyä ennen kun lisään päälle mitään, näin saan rapeahkot reunat, ja leivän jolta margariini ei ole sulanut leivän läpi lautaselle. Useimmiten syön ihan perus juustolla sen, mutta herkkuvälipalaleipään laitan sulatejuustoa pohjalle, sen päälle avokadoa ja auringonkukansiemeniä, on to-del-la hyvää! Slurp. Leipä ei ole edes hinnan kiroissa, 5n viipaleen paketti maksaa lähi Prismassa 2:05 euroa ja on todella sen arvoista, mitä ei kaikista gluteenittomista voi sanoa.

mosaic252e236bb01abd1c3804e43c47e016fd13

mosaic95b243ebcdec8f9aca3a49186be04c22de

 

Lankatarjoushaukka sai sähköpostiinsa Lankamaailmalta heidän uusimpia tarjouksiaan, ohessa kuvan muodossa pientä vinkkiä ja lisää löytyy Lankamaailman omilta sivuilta http://www.lankamaailma.fi/ Omaa lankavarastoa katsastellessa näen selvästi kuinka erityisesti Arctic sopisi sinne hyvin, ottaen huomioon tulevia kirjotuksia tänne.. Ja mikäli joku kuvittelee että saan jotain näiltä yrityksiltä joiden tarjouksista vihjailen täälä, ei todellakana pidä paikkaansa! Mitään en koskaan heiltä ole saanut, enkä varmaan tule saamaankaan, nämä tarjoukset kirjaan ihan vaan sillä ajatuksella että ne hyödyttäisi jotakuta, jos edes joku saa jotain  halvemmalla ja on siitä iloinen, kaikki on sen arvoista. Lisäksi "hehkutan" vain sellasia yrityksiä joilta olen itse saanut hyviä tuotteita ja hyvää palvelua. Jos löydän jostakin tuotteesta mielestäni mainittavaa, kerron sen sekä valmistajalle & kirjoitan tänne. Se ei ole koskaan reilua että kirjoittaisin vain tänne, enkä mainitsisi asiasta mitenkään valmistajalle. Kerron myös täälä jos valmistaja vastaa minulle, mutta niin ei tähän päivään mennessä ole vielä käynyt niiden tuotteiden osalta mitä olen täälä kritisoinut. Muistan myös laittaa valmistajalle palautetta mikäli joku tuote on mielestäni todella hyvä, valmistajat saa varmasti enemmän saa kriittistä ja negatiivista palautetta, kuka nyt ei haluaisi joskus saada hyvää palautetta tekemisistään, mikäli jotain on hyvin ja onnistuneesti tehnyt. 

 

mosaic3a2166cc51e21223a156ca97648641a1ac

Huoltokatkosta johtuen välipalan päivitys viivästyi hieman, nyt näet jo ruoan laitossa...