IMG_20170104_145404.jpg

Sen kunniaksi, että tänään koitti se päivä, kun otin kunnolla työn alle yläkerran työhuoneen järjestelyyn on luvassa arvonta, siitä hieman alempana.. Samalla selvittelin lankavarastoa, löysin muutaman unohtuneen kesken eräisen kudonta ja virkkaus tekeleen ja päätyipä suurin osa askartelutarvikkeista lajiteltuina paremmin säilöön. On nautinnollista että on mahdollisuus käyttää isompaa tilaa tarvittaessa niin että voi sulkea työhuoneen oven takanaan ja systeemit säilyy paikoillaan odottamassa tekijän paluuta. Negatiivisiin puoliin listattakoon se, että sinne on helppo hukata se uusi pussukka, missä on "sen seuraavan idean" langat johon isken kiinni heti kun saan ne viimesimmät sukat tehtyä.. 

IMG_20170104_151148.jpg

Oikealla 7 veikka / Nalle ja sekalaiset jämät osasto suorastaan tursuaa, kaikissa kannet pullottaa siihen malliin että niihin olisi iskettävä ensimmäisenä. Kaikki laatikot ovat täynnä, siksi lahjoitettaviin meni niin paljon. Siis ennemmin lahjoitan, kun ostan kahdeksannen (8!) sängynaluslaatikon langoille.. Voisimpa sanoa että meni kylmiä väreitä kun sain säilytettävät langat selviteltyä, lankaa kun oli enenmmän kun olin ajatellut.. Karsin langoistani sellaiset pois mistä tiedän etten tule mitään tekemään, pussitin langat lajeittain (huovuttuvat, keinokuidut, kokonaiset kerät / kerän jämät) isompaan pussiin jonka vien jossain vaiheessa tarvitsevalle taholle. Onko se koulu, päiväkoti vai joku muu, sitä en vielä tiedä, mutta haluan että langat päätyy käyttöön ja ilahduttaa tarvitsijaa. Pussiin päätyi kyllä paljon muutakin, ei pelkästään neulontalankoja.

Operaatio tulee jatkumaan täsmällisellä lankavarasto inventaariolla, listaan kaikki täydet kerät langoittain ja punnitsen vajaiden kerien määrät. Joitakin mysteerilankoja todennäköisesti jää, kun vyötteet on hukkuneet omille teilleen vuosien saatossa. Mutta kaikki listaan ylös vähintään väreittäin ja vastaisuudessa poistan joka kerta tiedoista kudottujen töiden lankamäärät. Olenko koskaan maininnut kuinka rakastan listoja..? Lähipiirini tietää tuon fiksaationi eikä hämmästy esim. tiedosta että puhelimestani löytyy 134 eri listaa, kauppalistasta Monopolivoittoihini.. Btw, uutena vuonna voitto saldoni oli 1252 rahaa ja 28 taloa.. Listoista löytyy järkeviäkin asioita kuten matto koot, niistä tiloista mihin toivoisin uutta mattoa, kaikki tilaamani aineet REKOsta, ja pari listausta eri kaupunkien gluteenittomista ruokapaikoista ja kahviloista. Niistä listoistani a->ö voisi kevyesti kirjottaa ihan oman postauksen, mutta ketäpä se kiinnostaisi.. Joten siirrytään arvonta asioihin!

Päätin että lankavaraston alkaneen inventaarion kunniaksi voisi järjestää arvonnan.

IMG_20170104_144223.jpg

Arvonnan palkintona on 2 kerää harmaan sävyistä (väri 842) Novita Huurre lankaa (100g per kerä), jotka ovat samasta erästä. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla blogin kommentti kenttään, valitettavasti osallistua voit vain kirjautuneena, koska jos voittajaksi osoittautuu anonyymi Pirkko, kuka tahansa voi ilmoittautua anonyymiksi pirkoksi..

Kaikki ke 11.1.2016 klo 23:59 mennessä tulleet kommentit osallistuvat arvontaan, voittaja julkaistaan torstaina 12.1.

IMG_20170104_144326.jpg

Pist! Olisi kiva kuulla myös kommentteja, mistä olet pitänyt tähän saakka, mitä toivoisit lisää yms. Paljon on aina mielessä mutta toteutus sitten unohtuu.