Jo aamusta ennen heräystä riivasi mikä lie pisto selässä, nukuin puoliyötä kummallisesti siitä johtuen. Lähestyvä asunnon näyttö on saanut mieleen keksiä lisä funktio yläkerran vanhalle makuuhuoneelle, joka siis tapetoitiin uudelleen syksyllä, ja muutettiin työhuoneeksi. Jo pelkästään makuuhuone käytössä huone tuntui suurelta, saatikka nyt kun huoneessa on isohko  (pari metriä molemmilla seinillä) kulmapöytä ja kudonta tuoli jalkalamppuineen. Toinen ouoli huoneesta on täysin ilman funktiota, ja se riivaa mieltä. Tokihan se on kiva näytöllä kävijöiden kannalta, että näkyy että tilaa on, mutta omaa silmää se häiritsee jostain syystä todella paljon. 

Päivän missio on ollut siirtää matkalaulut vintin puolelle ja ottaa sieltä ajastuksella ikkunassa loistanut kynttelikkö pois. Näistä en ole tehnyt vielä mitään. Tai noh, matkalaukut on jo puolitiessä, mutta tuo selkä.. Jahka saan nuo valtavat toimet tehtyä ajattelin järjestää vaatekaappiani jotenkin järkevämmäksi, että saan selkeät omat paikat vallitsevalle hieman räjähtäneelle muka-järjestykselle. Lisäksi edessä on operaatio hiusten värjäys, joka tyvikasvun mukaan on vähintäänkin ajankohtainen. Kauhea hinku olisi päästä kampaajalla, joka voisi pistää kutrit ojoon tuolissa istumalla, mutta katotaan sitä myöhemmin. Varsinkin kun hiusvärit on tuossa keittiönpöydällä, odottamassa päähän siirtymistä. Koska joku keksii keinon pitää väri juuri sellaisena kun haluaa, ilman että tyvivärjäystä tarvitsee? Tosin punanen kyllä haalistuu sen verran että koko pään värjäys on aika pakollista.. Mutta eikö kuullostaisi aika hyvältä, että hiuksiin kun asettaisi oletusvärin X, se pysyisi siinä kunnes uusi asetus laitetaan! Eipä auta, kun vielä kukaan ei ole tuota keksinyt, ei auta kun värjätä jos haluaa jotain muuta. Minulla ainakin suurimpana syynä omaan värjäykseen on se, että ei tarvitse miettiä kahta kertaa, värjäänkö itse vai käynkö kampaajalla, eli 30 euroa vs. 300 euroa.. Kyllä, valitsen sen 30 euroa ja värjään itse.

Kahvin pinta on uhkaavasti vähentynyt lähes olemattomiin, joten nyt on aika toimia ettei energiat mene hukkaan. Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua itsekullekin, olkoon aurinko kanssanne ja jokaisella hyvä mieli! ;)