Lämpötilojen mukaan ainakin, vaikkakin viikonlopuksi pitäisi viiletä. Nurmikko kasvaa kovaa vauhtia ja samaten kaikki muukin ympärillä. Omenapuusta ei ota yhtä hyvin selkoa mikä on syksyn omenasadon määrä, mutta kirsikoita tulee ainakin, ei ole päässyt kirvat nirhaamaan kaikkia kukkia. 

IMG_20160603_130048.jpg

Juhannusruusussakin on paljon nuppuja, tulee varmasti kukkimaan ainakin viikkoa ennen. Tarvinnee antaa mäntysuopa käsittely kirvoille.

IMG_20160603_130008.jpg

Syreenitkin on täydessä kukassa, otimpa oikein keittiönpöydälle maljakkoon jokusen, huumaava tuoksu on vallottanut alakerran. Otin kyllä muitakin kukkia, olohuoneessa on ruohosipulin kukkia, lähes saman värisiä kun nuo syreenit. 

IMG_20160603_130123.jpg

Olen yrittänyt olla pari päivää ilman allergialääkettä, joka vuosi kun kaikki kukkivat ei tunnu yhtä pahoilta, omatoimi siedätän.. Tänään oli sitten pakko ottaa, puoli yötä pyörin kun jalkoja kutitti, rasvasin puoliunessa joskus 3n jälkeen, se auttoi hetken. Aamulla sama jatkui, kauhea kutina ja mikään rasva ei tuntunut enään auttavan. Vasen silmäki oli sen näkönen kun olisin turpaani saanut.. Noh, nyt jo normaalimpi. Lämpötilat huitelee jo 27 asteessa, koiruuskin on hieman vetämätön, nukkuu sohvalla pää tyynyllä, mikä ei kyllä ole yhtään harvinaista hänelle.

Oletteko muuten seuranut TV1 Jarkko ja kuuro amerikka sarjaa? Mielenkiintoinen sarja joka avaa kuuleville Jarkon maailmaa kuurona, ja näkyy Areenassakin. Itselläni ei ole ketään kaveria tai tuttua joka olisi kuuro, olen tutustunut viittomakieleen pienenä ihan vaan mielenkiinnosta. Osaan aakkoset ja joitakin perusviittomia. Meillä oli siskon kanssa oma salakieli, kun haluttiin puhua jotain ilman että kukaan muu ymmärtää, puhuttiin viittomilla. Siitä on hyötyä tänäkin päivänä..