Päätin kaupan pakastealtaan kohdalla ottaa vähän helpomman vaihtoehdon, houkuttelevan pussin osuessa silmiin. olin jo valmiiksi ajatellut että meillä on riisiä jossain muodossa, mutta mitä sen kanssa, tämä osui hyvin kategoriaan! 

IMG_20160129_185115.jpg

Joten eikun testaamaan! Keitin jasmiini riisiä, koska kaapissa ei näemmä tummaa riisiä ollutkaan, kuten oletin.. Kippasin pakastevihannes pussukan wokkiin, ja kohta leijailikin tosi hyvä tuoksu nenään. Mausteinen ja herkkullinen, lupasi hyvää. Punaisen paprikan palat oli onneksi isoja, paprika kun ei sovi minulle närpin ne mielelläni lautasen reunalle.. Pakastekasviksissa on muuten aina paprikaa, harmi sinällään, mutta syö niitä sentään jokatoinen meillä..

Pussin aineksia oli: Keltainen porkkana, papu, punainen paprika, punasipuli, bambuverso, pullea sokeriherne, vesi, valkosipuli, chili, chilipippuri, suola ja etikka. Kypsennysaikaa oli merkitty 6-8 minuuttia. Pussin takana oli tarjoiluehdotus kanan kera, mutta koska en moista ajatellut, mitä sitten harmittelin myöhemmin.. Päätin kuitenkin laittaa ehdotuksen mukaisia seesaminsiemeniä, koska nehän sopii jokapaikkaan.. Tällä kertaa en kuitenkaan paahatanut niitä, ripottelin vaan suoraan annoksen päälle. Riisiin sekotin hieman Crème bonjour cuisine 13% sipulisekoitusta pari ruokalusikallista, toi hyvän lisän täysin maustamattomaan riisiin.

Kaiken kaikkiaan ihan ok, mutta hiukan ehkä turhan tiukka chilitys. Kuitenkin ihan kelpo helponriman alitus, ruokaa alle vartissa.