Seuraan Facebookissa Tastemake nimistä sivustoa, josta aina silloin tällöin bongaa ihan hyviä videoita jälki- tai pääruokien tekoon. Ne muutamat mitä on tullut testattua on olleet erittäin onnistuneita. Sunnuntain herkuksi testattiin Bismarck Potato Pizzaa, alkuperäisen ohjeen raaka-aineet tuntui osittain hassuilta yhdessä, niin päätettiin tehdä ihan oma versio, samalla perusajatuksella kuitenkin. Alkuperpäinen ohje on täällä https://www.tastemade.com/videos/bismarck-potato-pizza

Bismarck Potato Pizza (2 kpl)

2 isoa kuorimatonta pestyä perunaa

n.2 dl raastettua grana padano juustoa (mikä tahansa juusto varmaankin käy)

n.2 dl tomaattikastiketta

2 mozzarella palloa

basilikan lehtiä

oliiviöljyä

mustapippuria

Pese perunat hyvin, ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi valmiiksi myös mozzarella ja raasta grano padano juusto. Laita paistinpannulle oliiviöljyä, lado perunat spiraalin muotoon limittäin, ilman että jää välejä. Laita puolet grano padano juustosta perunoiden päälle. Kansi päälle ja kuumenna miedolla lämmöllä n.7 min. (meillä oli ensin 5 min. ja sitten vielä 2 min.). Jonka jälkeen levitä tomaattikastike peruna lätylle, ja seuraavaksi puolet mozzarella viipaleista, basilikan lehtiä ja mustapippuri. Kansi päälle ja kypsennä toiset 7 min. 

Vinkkinä kehottaisin käyttämään laakeaa paistinpannua, mistä on helpompi kaataa valmis pizzalätty lautaselle. 

pixlr_20160313185946481.jpg

Ei ollenkaan perunamaista vaan hyvin ruokaisan pizzaista!