Löytynee siitä että toissa viikon olimme lomalla, täysin, totaalisesti, lomalla! Jo aiemmin koettu ja nautittu Lontoo vei taas mennessään, ihan koko viikon! Siellä niin ihana kevät oli paljon edemmällä kun täällä, jopa edemmällä kun edes nyt. Puiden kukinta alkoi jo olla lähes historiaa, mutta magnoliat oli vielä ihanassa kukassa, samoin osa kirsikoista ja omenapuista! Loma tuli täydelliseen aikaan, kaiken talvisen aherruksen jälkeen, tosin se kostaantui pidempinä päivinä seuraavalla viikolla, mutta ajatuskin edeltäneestä viikosta korvasi koko väsymyksen. 

mosaic2dd110b34a0bc9c9ce5e05ef7f7fc25ca9

Kerätessä voimia seuraavalle viikolle on hyvä käydä läpi kuvia joita tuli otettua (huomattavasti vähemmän kun viime kerralla) ehkä panostin enemmän laatuun ;) tällä kertaa... Laitan varsinaisen LONTOO pläjäyksen vasta kun kunnolla ehdin, en halua siitä hätäsesti kirjotettua, vaan oikeaa laatu luettavaa. Odotettavissa ihan lähipäivinä!

Ja ompa tässä muutakin tehtävää, huominen näyttö tuo mukanaa siivouksen ja pihan osalta jonkin moista katsastusta, ainakin pari kulmaa olisi haravointia vailla.. Orvokkeja ostin jo portaiden sivustalle ruukkuun, hieman kevättä on aina hyvä olla! Täälä kun oli kivasti kaikki viimesetkin lumet ehtinyt hävitä sillä aikaa kun oltiin reissussa, kevät voi vihdoin koittaa!

Ensimmäisen kerran tuli käytyä äänestämässä ennakkoon eduskuntavaaleissa 2015 ulkomailla. Meille on traditio äänestää varsinaisena äänestyspäivänä ja sen jälkeen kuuluu mennä äänestyskahveille.. Tällä kertaa äänestettiin Suomen suurlähetystössä Lontoossa. Jonkä läheisestä puistosta oheinen magnolian kukinta kuva. Lisää kuvia laitan seuraavaan postaukseen. 

Nyt toivotan hyvää viikonloppua kaikille, nauttikaa lämpimistä keleistä ja pysähtykää kuulostelemaan ja katsastamaan kevättä! Arki maistuu paljon paremmalta kun muistaa pysähtyä nauttimaan hetkestä.