Reissu takana, olihan se ihanaa mutta kiva on kyllä tulla kotiinkin! Yritän koota reissusta kuvia kokoon, noin 1000 kuvaa tuli otettua, enkä ole käynyt niitä vielä läpi eli urakkaa piisaa. Sillä väliin tämän päivän välipala testi, eli ensimmäistä kertaa törmäsin meidän kaupassa Vuohelan Herkun Maalaissämpylöihin, niin olihan ne testattava! 

IMG_20160511_215440.jpg

Ulkonäkö on hieman kun minimaalisilla maalaisleivillä, vielä kun pinta olisi ihanan rapea.. Sisus on tummempi kun ns.oikeissa maalaisleivissä, siis vehnäsissä.. Mutta maku on hyvin maalaisleipämäinen! Juuston ja tuorekurkun kanssa erittäin hyvää, tulen ostamaan jatkossakin. Pussissa on 4 sämpylää, ja mikäli oikein muistan hinta oli hieman alle 4 euroa, tai ainakin jotain 3,5-4 euron välistä. 

Sämpylöiden kanssa pääsi kotimaisteluun oma tuliainen, eli The East India Companyn Chakra Life Force "tee", tai ennemminkin ehkä kuumajuoma, koska siinä ei ole teenlehtiä. Se sisältää siberian ginsengiä suomeksi lienee venäjänjuurta (?), inkivääriä, lakritsijuurta ja mustapippuria. Jälkimakuna tuli mieleen joku jouluinen, ja ensin epäilin sisältävän jopa kanelia, mutta eipä ollutkaan. Jos vähänkään on mieltynyt lakritsiin niin tämä maistuu kyllä! Käytiin ihan oikeat teet mielessä The East India Companyn liikkeessä, miehen lempiteen ansiosta. Saatiin maistella eri juomia, ja siinä sitten ihastuin tuohon, kuis ollakaan, kun tykkään sekä lakritsista että inkivääristä. Mies jäi vielä aprikoimaan valintojaan joten seuraavalla reissulla liike kutsuu jälleen. Tässä tuli samalla paljastettua matkakohde, eli Lontoo! Mahtavat 10 päivää Lontoossa, voin suositella jos vähänkään on kaupunkiloma ihmisiä, minua kun ei rannalle. Not my cup of tea ;)

IMG_20160511_220400.jpg