Sokeritinat on lorautettu ja vuoden tuleva on näin ennustettu. Minun tinani oli yhtenäinen mieshahmo vedestä noussessa, vaikka sain ukon ylös nopeasti se suli suorastaan käsiin, paperille päästessään osat irtosivat toisistaan ja lopputuloksena jopa 3 miestä??  Minulle tuleman pitää karppina nähty hyvät uutiset ulkomailta, pientä vaaraa käärmeen muodossa, mies figurina tieto että vieras saapuu (saapuko niitä nyt sitten kuitenkin kome..?). Lienee tuo talon ostaja. Toivottavasti. Miehen tinassa näytti olevan istuva buddha, jolle en löytänyt varsinaista tina ennustusta, mutta yleisesti ottaenhan lootusasennossa istuva buddha lie vastustaa pahuutta (??), lootusasennolta se eniten näytti vähän vähemmän sulaneena. Lisäksi tina lupaili miehelle lohikäärmeenä suurta ja yhtäkkistä muutosta, röpeliäisyys rahaa ja elefantin muodossa vakautta ja vaurautta. Arvata saattaa mihin nuo tuntuvat viittaavan. Kuvassa minun tinani on vasemmalla ja miehen oikealla. Mitä sinä näet kuvassa, jotain aivan muuta kun me? 

b.jpg

Olisi mukava lukea valoiko muutkin tinaa, oli se sitten metallisena, sokerisena tai steariinina? Onko tinan valannalla vakaa paikka suomalaisten vuodenvaihteen perinteenä vai onko se jäämässä pois. Tai ammuitteko raketteja?

Oma vuoden vaihteeni oli hieman erilainen verrattuna aiempiin, näin vilaukselta 2 rakettia, kumpikaan oikein kummosempi. Silmät ristissä soitin koiruudelle musiikkia valoisassa makuuhuoneessa itse yrittäen nukkua. Yllättävää kyllä, se toimi koiraan yllättävän hyvin. En varsinaisesti paheksu raketteja tai niiden ampujia, mutta toivoisin että ne jotka raketteja haluaa ammuskella, noudattaisivat kellonaikarajoitteita ja keräisivät näkyvät roskat pääosin pois. Somen mukaan on jälleen paljon koiria ja kissoja kateissa raketeista ainakin osittain johtuen, takuulla muitakin eläimiä on säntäillyt vauhkona ympäriinsä. Voin vain kuvitella millanen kuhina metsissä käy, kun luonnoneläimet ei moisesta raketti perinteestä tiedä hevon kukkua.

Tänä vuonna teen yhden lupauksen, pyrin pitämään postaukseni kirjavina, en kirjoita vain gluteenittomasta, käsitöistä tai reissuista. Vaikkakin kaikki nuo lienee pysyvästi kiinni minussa, ja kaikkea noita on luvassa tulevaisuudessa. Toivoisin palautetta mistä Sinä olet pitänyt, onko jotain minkä mielestäsi pitäisi saada enemmän keskustelua aikaseksi?